Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

"Αυθεντικές Ποιητικές Κυριακές" του περιοδικού "Μαύρο Πρόβατο" ("The White Rabbit", Εξάρχεια, Αθήνα)Τι είναι.

Από τις 13 Δεκεμβρίου 2015 και κάθε 2η και 4η Κυριακή του μήνα, από τις 6 μ.μ – 9 μ.μ, το περιοδικό "Μαύρο Πρόβατο" και οι Συνεργάτες του βρίσκονται στο "The White Rabbit" (Σολωμού 12 & Στουρνάρη 11, Εξάρχεια, Αθήνα), παρουσιάζοντας τη δουλειά νέων αξιόλογων ποιητών αλλά και προσκαλώντας όσους από τους παρευρισκόμενους το επιθυμούν, να μοιραστούν και να επικοινωνήσουν ποιήματα, σκέψεις και ιδέες.

Ποιοί είναι.

Για την Κυριακή 10 Απριλίου 2016, οι προσκεκλημένοι που συστήθηκαν διαβάζοντας από 10 ποιήματά τους ήταν οι:

Δημήτρης Π. Κρανιώτης
Νίκος Κυριακίδης


Παράλληλα, γίνεται μικρή συζήτηση-παρουσίαση και ελεύθερη συμμετοχή στην ανάγνωση για όλους τους ενδιαφερόμενους, με δήλωση στη λίστα ανάγνωσης. Αν κάποιος επιθυμεί να δηλώσει εκ των προτέρων συμμετοχή στην ανάγνωση, με ποιήματα δικά του ή άλλου, μπορεί να επικοινωνήσει με το περιοδικό εκ των προτέρων είτε στο χώρο. Μέγιστο όριο συμμετοχής είναι τα 5 ποιήματα.

Ποιός ο στόχος.

Στόχος η ανάδειξη νέων φωνών μακριά από κλειστούς λογοτεχνικούς κύκλους, η ουσιαστική συνομιλία και επαφή με το νέο σώμα της ποίησης, όπως και η πρόταση μιας καλλιτεχνικής "στέγης" για όσους ενδιαφέρονται να συμπλεύσουν με το περιοδικό "Μαύρο Πρόβατο". 

Είσοδος με ελεύθερη συνεισφορά.

Με το πέρας της συνεύρεσης ακολουθεί μουσική συνέχεια της βραδιάς για γνωριμία, συζήτηση και ποτό, στον ισόγειο χώρο του "The White Rabbit".

Σε όσους ενδιαφέρονται μπορούν να στέλνουν τα ποιήματά τους στο mag@mavroprovato.orgκαθώς επίσης να δηλώνουν και συμμετοχή στη λίστα ανάγνωσης. 

Περισσότερες πληροφορίες στο περιοδικό "Μαύρο Πρόβατο": http://mag.mavroprovato.org/                                 O Δημήτρης Π. Κρανιώτης στο "The White Rabbit" (10/04/2016)Σχόλια

Δημοφιλή ποιήματα του μήνα